/ InterieurDate
De start van onze samenwerking

Onze samenwerking start met een gratis en vrijblijvende kennismaking , het liefst bij jou op locatie. Ik vertel hier kort iets over mezelf en wat ik voor jou kan betekenen. Daarnaast benutten we deze tijd vooral om zoveel mogelijk over jou of jouw organisatie te weten te komen, zodat ik ruim voldoende input heb om aan de slag te gaan om jouw wensen te vertalen in een concreet en origineel interieurplan. 

Of stuur een e-mail of whatsapp-bericht 
/ hoe het werkt

Samen aan de slag voor jouw thuis

Boek je Interieur Date

Onze samenwerking start met een vrijblijvende kennismaking. Ik vertel hier kort iets over mezelf en wat ik voor jou kan betekenen. Daarnaast benutten we deze tijd vooral om zoveel mogelijk over jou of jouw organisatie te weten te komen, zodat ik ruim voldoende input heb om aan de slag te gaan.

De voorbereiding

Om onze tijd samen zo goed mogelijk te benutten, is een goede voorbereiding essentieel. Daarbij kan ik jouw hulp gebruiken. Bij het boeken vraag ik je om een korte vragenlijst in te vullen zodat ik al een goed idee van jouw vraag en de ruimte krijg en jij alvast de informatie op een rijtje hebt.

En dan verder...

Zoals gezegd is de Interieur Date onze eerste kennismaking én hopelijk het startpunt van onze verdere samenwerking. We sluiten de Interieur Date dan ook af door samen te bepalen of we samen verder gaan. En zo ja, welk van mijn interieur adviezen het beste bij jou en jouw situatie past.
/ INTERIEUR ADVIEZEN

Welk interieurplan past bij jou?

Kleur- & Materiaaladvies

Een sfeervolle woning begint bij de basis. Een goede combinatie van kleuren en materialen die elkaar versterken en er gezamenlijk voor zorgen dat jouw huis echt jouw thuis wordt.  Ik inspireer en adviseer jou graag op dit gebied door middel van een concreet kleur- & materiaaladvies.

€195,00

/per ruimte

Totaal Interieurplan

Het totaalplan is mijn meest verkochte plan. Hierbij komen alle aspecten – van kleur en indeling tot accessoires – aan bod en krijg je verrassend en functioneel plan dat volledig aansluit op jouw woonwensen. Kortom een volledig plan voor de (her)inrichting van jouw woning.

€795,00

/per ruimte

Basis Interieurplan

Dit plan helpt jou bij het neerzetten van de grote lijnen voor de inrichting van de ruimte. Ik denk mee over kleur- & materiaal, maak een plattegrond met een indeling van de ruimte, waarbij ik uiteraard suggesties doe voor het meubilair. Met dit plan in de hand kun je de eerste stappen zetten om het vervolgens zelf in detail uit te werken.

€525,00

/per ruimte

Praktisch lichtplan

Sfeer in huis staat of valt met de verlichting. Daarom is het lichtplan standaard onderdeel van Totaal Interieurplan. Maar ook voor een bestaande inrichting of als uitbreiding op mijn andere adviezen kan een lichtplan wenselijk zijn. Ik geef een praktisch en concreet advies over  hoe we jouw huis sfeervol & functioneel kunnen uitlichten.

€295,00

/per ruimte

OF BOEK DIRECT EEN GRATIS & VRIJBLIJVENDE DESIGNDATE

/ Contact
Ga jij ook op ontdekking met woanderlust?

Wil jij weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen, of heb je een andere vraag? Laat onderstaand bericht achter of stuur mij een e-mail of whatsapp-bericht en ik neem snel contact met je op.

    / samenwerkingen & lidmaatschappen

    Samen sta je sterker