/ Stylist Choice
A curated collection

woanderlust heeft samen met vier collega stylisten (aangesloten bij de beroepsvereniging BNS Crisp) in samenwerking met MONDiART een eigen label opgezet; Stylist Choice. Onder dit label worden collecties ontwikkeld die aansluiten op actuele trends. De collecties bestaan uit producten uit het MONDiART assortiment en worden aangevuld met designs van onszelf. Jaarlijks ontwikkelen we verschillende mini-collecties in vijf verschillende stijlen. Van rustiek tot modern en van neutrale tinten tot extreem kleurrijk. Bekijk hieronder de eerste vijf collecties.

/ collectie

Colorful Cultures

We leven in een wereld waar grenzen vervagen en culturen zich steeds meer blenden. We stappen in het vliegtuig en dompelen ons onder in een cultuur naar keuze van een Aziatisch metropool tot een bezoek aan een Afrikaanse stam of een kleurrijke markt in Zuid-Amerika. We nemen al deze inspiratie mee naar huis en mixen deze kleuren, stijlen en patronen tot een eclectische en unieke stijl. Dit resulteert in een moderne en kleurrijke collectie met duidelijke herkenbare culture invloeden.

/ collectie

Inner Reflection

In ons hectische leven verlangen we allemaal naar meer rust en zoeken we een plek waar we kunnen ontstressen en onszelf kunnen opladen. We realiseren ons steeds vaker: deze plek is thuis, daar waar we de drukte van buitenaf kunnen weren, ons heerlijk kunnen terugtrekken en diep in onze eigen gedachte kunnen zijn. Ook de natuur biedt ons een plek om tot onszelf te komen, met ons hoofd in de wind of met de voeten in de klei. Deze combinatie van binnen en buiten resulteert in een palet van zachte, gedempte, ton-sur-ton kleuren. Dessins die krachtig en puur zijn en die geen prikkels veroorzaken.

/ collectie

New Romance

Nu we steeds meer omringd worden door nieuwe technologie en robotica, groeit een romantisch verlangen naar de gouden tijden waarin de tijd stil lijkt te staan. We maken lange wandelingen, nemen de ruimte om te dagdromen en schrijven weer handgeschreven brieven op speciaal briefpapier. Ontsnap aan de kille digitale wereld en omring je met de collectie van New Romance in rijk geplooid fluweel, dramatische bloemdessins en met goud omlijste edelstenen, in diepe, verzadigde kleuren.

/ collectie

Spiced Rhythm

In de drukte van alledag is er behoefte om dichtbij de aarde te blijven, we krijgen immers al prikkels genoeg. We zoeken puurheid en willen materialen weer met eigen handen voelen. We laten ons inspireren door etnische culturen die dicht bij de natuur staan. Dit resulteert in ambachtelijk ontwerpen met tastbare structuren, speelse grafische dessins en een kleurenpallet dat bestaat uit warme aardse tinten.

/ collectie

Urban Raw

In een wereld waar het steeds vaker draait om het perfecte plaatje ontstaat er een opmars van imperfectie als tegenhanger. Oude industriële gebouwen zijn door hun onvolmaaktheid en karakter een bron van inspiratie. Gewaagde initiatieven strijken neer in deze vaak verweerde stedelijke omgeving, waar alles robuust en rauw van uitstraling mag zijn. De materialen beton, metaal en roest zijn dan ook uitgangspunt geweest voor de collectie van Urban Raw voorzien van een edgy randje.

/ Het team

Onze krachten bundelen

/ Contact
Interesse in de collectie?

Wil je meer weten over de collectie, heb je interesse in een specifiek artwork of wil je met mij samenwerken voor het samenstellen van een collectie, neem dan contact met mij op.