/ interieurdesign en merkbeleving
Het interieur laten aansluiten bij je merk

Naast het ontwerpen van aansprekende interieurs voor de particuliere en zakelijke markt, zet ik mijn creatieve brein en kennis en vaardigheden op het gebied van trends, design, merkbeleving en interieur graag in voor creatieve oplossingen voor bedrijven. Denk aan het vertalen van trends naar concrete voorstellen en producten of het samenstellen van een originele en commerciële collectie. Dit kan en doe ik zelfstandig, maar ook graag samen met de medewerkers van jouw organisatie. Of misschien zelfs wel in een team van freelancers. Kun jij mijn creatieve brein goed gebruiken? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

/ tarieven
Helder over afspraken
Ik houd me graag bezig met het creatieve deel van de opdracht, daarom werk ik volgens een vast uurtarief van 75 euro per uur, exclusief btw en reiskosten*. Omdat alle projecten maatwerk zijn is het helaas niet mogelijk om er en standaard prijskaartje aan te hangen. Ik maak daarom, na onze kennismaking, een passend voorstel voor het vervolgtraject. Dan weet jij precies waar je aan toe bent en kunnen we ons focussen op het creatieve (en leuke) deel van de opdracht.
*Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW, voor afstanden groter dan 15 km bereken ik 0,20 ct. p/km
/ Contact
Ga jij ook op ontdekking met woanderlust?

Wil jij samen met mij aan de slag, of heb je een andere vraag? Laat een berichtje achter en ik neem snel contact met je op.

    / samenwerkingen & lidmaatschappen

    Samen sta je sterker