/ VROLIJKE DECEMBERMAAND
De beste interieurcadeaus voor in de schoen of onder de boom

De Sint is weer in het land en de feestelijke decembermaand staat voor de deur! Kortom de tijd voor cadeautjes. En nu we al een lange tijd voornamelijk thuis zitten, heeft bijna wel iedereen de behoefte iets aan zijn of haar interieur te veranderen. Daarom heb ik dit jaar een aantal leuke en mooie interieurcadeaus in de aanbieding. Zo kun je iemand verrassen met een waardebon die in te ruilen is tegen een persoonlijk interieuradvies of kun je een mooi item uitzoeken uit de Stylist Choice of Home Made By_ collectie. Keuze genoeg! Bekijk hieronder de mogelijkheden stuur mij bij vragen of interessen een e-mail, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

CADEAUTIP 1: EEN CADEAUBON VOOR INTERIEURADVIES

/ cadeaubon

Een interieurcadeau speciaal voor jou

CADEAUBON: UURTJE SPARREN
van € 65,00  voor € 59,00

CADEAUBON: KLEUR ADVIES
van € 125,00  voor € 115,00

CADEAUBON: INTERIEURPLAN
van € 395,00  voor € 369,00

CADEAUBON: WAARDECHEQUE
bedrag zelf te bepalen

CADEAUTIP 2: EEN ITEM UIT DE STYLIST CHOICE COLLECTIE

/ Stylist Choice Collectie

Kies het artwork, kussen of karpet van jouw keuze

Deze prachtige collectie is opgebouwd uit vijf minicollecties bestaande uit artworks voor aan de muur, kussens en karpetten. Binnen deze minicollecties kun je naar hartenlust combineren en een interieur op verschillende manieren sfeer geven. De vijf minicollecties zijn geïnspireerd op actuele trends en kennen een creatieve vertaalslag in kleur en print. Door voor vijf verschillende stijlen te kiezen spreken we een brede doelgroep aan. Van rustiek tot modern en van neutrale tinten tot extreem kleurrijk. Welke stijl past bij jou?

CADEAUTIP 3: SHOPPEN IN DE HOME MADE BY_ COLLECTIE

/ HOME MADE BY
Shoppen in de Home Made By_ Collectie

Ik werk samen met Home Made By_ zodat ik naast mooie adviezen ook kan zorgdragen voor de perfecte realisatie van mijn interieurplannen. Home Made By_ levert hiervoor de materialen, zoals verf, vloeren, gordijnen, raamdecoratie en behang en zorgt voor de beste vakmensen. Dus ga jij verhuizen, verbouwen of geef je een bepaalde ruimte een nieuwe look? Dan kan een waardebon voor de producten van Home Made By_een leuk en praktisch cadeau zijn.  Bekijk de collectie op mijn Home Made By_ pagina of neem contact met mij op.

/ Contact
Wil jij iets cadeau geven?

Wil je iets cadeau geven? Laat het mij weten per e-mail of via het onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om het gewenste cadeau voor de feestdagen bij jou te bezorgen.