/ DesignDate
De start van onze samenwerking

Onze samenwerking start met een gratis en vrijblijvende kennismaking (de DesignDate), het liefst bij jou op locatie. Ik vertel hier kort iets over mezelf en wat ik voor jou kan betekenen. Daarnaast benutten we deze tijd vooral om zoveel mogelijk over jou of jouw organisatie te weten te komen, zodat ik ruim voldoende input heb om aan de slag te gaan om jouw wensen te vertalen in een concreet en origineel interieurplan. 

Of stuur een e-mail of whatsapp-bericht 

Boek je DesignDate

Onze samenwerking start met een vrijblijvende kennismaking. Ik vertel hier kort iets over mezelf en wat ik voor jou kan betekenen. Daarnaast benutten we deze tijd vooral om zoveel mogelijk over jou of jouw organisatie te weten te komen, zodat ik ruim voldoende input heb om aan de slag te gaan.

De voorbereiding

Om onze tijd samen zo goed mogelijk te benutten, is een goede voorbereiding essentieel. Daarbij kan ik jouw hulp gebruiken. Bij het boeken vraag ik je om een korte vragenlijst in te vullen zodat ik al een goed idee van jouw vraag en de ruimte krijg en jij alvast de informatie op een rijtje hebt.

En dan verder...

Zoals gezegd is de DesignDate onze eerste kennismaking én hopelijk het startpunt van onze verdere samenwerking. We sluiten de DesignDate dan ook af door samen te bepalen of (je hebt alle vrijheid om het hierbij te laten) en zo ja, welke Design Services het beste bij jou en jouw situatie past.
/ hoe het werkt

Interior Design made simple

/ Contact
Ga jij ook op ontdekking met woanderlust?

Wil jij weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen, of heb je een andere vraag? Laat onderstaand bericht achter of stuur mij een e-mail of whatsapp-bericht en ik neem snel contact met je op.

    / samenwerkingen & lidmaatschappen

    Samen sta je sterker