/ DesignServices
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Elke interieurvraag is anders en al ons advies is maatwerk. Maar gelukkig is de vorm waarin we dat advies gieten vaak hetzelfde. Daarom vind je hieronder de uitleg en prijzen over onze standaard DesignServices. Lekker helder en duidelijk, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Mocht je toch andere wensen hebben, schroom niet. Tijdens onze gratis en vrijblijvende DesignDate kijken we samen welke oplossing het beste bij jou en jouw situatie past. En als het gaat om meerdere ruimtes, een samengesteld advies of juist een oplossing die hier nog niet tussenstaat, dan ontvang je van ons een offerte op maat. Zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent voor onze samenwerking start. 

/ DESIGN SERVICES

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Kleur- & materiaaladvies

Ben je vooral opzoek naar advies en inspiratie over kleur of ben je op zoek naar concrete producten zoals, vloeren, gordijnen of behang? Dan is dit advies ideaal. Ik inspireer je met een moodboard, en kleur- en materiaalstalen. Zodat jij ziet wat het effect van de betreffende keuzes voor jouw huis kan doen.

€165,00

/per ruimte

2D-interieurplan

Wil je een ruimte opnieuw inrichten en kun je naast kleur- en materiaalinspiratie ook hulp gebruiken bij de indeling van de ruimte? Kies dan voor een 2D-interieurplan. Naast het moodboard met de kleur- en materiaalstalen, werk ik dan ook een plattegrond met de nieuwe indeling voor je uit.

€525,00

/per ruimte

3D-interieurplan

Ga je verbouwen of verhuizen (naar een nieuwbouwwoning) of vind je het lastig om een beeld te vormen van de nieuwe inrichting dan kan het fijn zijn om naast de plattegrond ook enkele 3D-impressies van de ruimte te ontvangen, zodat je het al helemaal voor je kunt zien terwijl je huis nog in de steigers staat.

€675,00

/per ruimte

Functioneel Lichtplan

€195,00

/per ruimte

Intekenen maatwerk

€112,50

/per meubel

Extra werkzaamheden

€65,00

/per uur

OF BOEK DIRECT EEN GRATIS & VRIJBLIJVENDE DESIGNDATE

/ Contact
Ga jij ook op ontdekking met woanderlust?

Wil jij weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen, of heb je een andere vraag? Laat onderstaand bericht achter of stuur mij een e-mail of whatsapp-bericht en ik neem snel contact met je op.

    / samenwerkingen & lidmaatschappen

    Samen sta je sterker