/ interieuradvies en ontwerp
Van jouw huis, jouw thuis maken

Ik help jou graag met de (her)inrichting van je huis. Ik onderscheid mij door mijn conceptmatige aanpak waarbij, het interieur naadloos aansluit op woonstijl en wensen van de gebruiker. Onze samenwerking start met een Interieur Date waarbij alle aandacht gaat naar jou: wie ben jij en wat zijn jouw wensen? Samen ontdekken we jouw woonstijl en dit vertaal ik naar een origineel interieurontwerp, waarbij een goede balans tussen functionaliteit en spontaniteit centraal staat. Kortom we maken van jouw huis een thuis dat past bij jouw persoonlijkheid, wensen en behoeften.

/ DESIGN SERVICES

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Kleur- & materiaaladvies

Ben je vooral opzoek naar advies en inspiratie over kleur of ben je op zoek naar concrete producten zoals, vloeren, gordijnen of behang? Dan is dit advies ideaal. Ik inspireer je met een moodboard, en kleur- en materiaalstalen. Zodat jij ziet wat het effect van de betreffende keuzes voor jouw huis kan doen.

€165,00

/per ruimte

2D-interieurplan

Wil je een ruimte opnieuw inrichten en kun je naast kleur- en materiaalinspiratie ook hulp gebruiken bij de indeling van de ruimte? Kies dan voor een 2D-interieurplan. Naast het moodboard met de kleur- en materiaalstalen, werk ik dan ook een plattegrond met de nieuwe indeling voor je uit.

€525,00

/per ruimte

3D-interieurplan

Ga je verbouwen of verhuizen (naar een nieuwbouwwoning) of vind je het lastig om een beeld te vormen van de nieuwe inrichting dan kan het fijn zijn om naast de plattegrond ook enkele 3D-impressies van de ruimte te ontvangen, zodat je het al helemaal voor je kunt zien terwijl je huis nog in de steigers staat.

€675,00

/per ruimte

Functioneel Lichtplan

€195,00

/per ruimte

Intekenen maatwerk

€112,50

/per meubel

Extra werkzaamheden

€65,00

/per uur

OF BOEK DIRECT EEN GRATIS & VRIJBLIJVENDE DESIGNDATE

/ Contact
Ga jij ook op ontdekking met woanderlust?

Wil jij weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen, of heb je een andere vraag? Laat onderstaand bericht achter of stuur mij een e-mail of whatsapp-bericht en ik neem snel contact met je op.

    / samenwerkingen & lidmaatschappen

    Samen sta je sterker