/ interieuradvies en ontwerp
Van jouw huis, jouw thuis maken

Ik help jou graag met de (her)inrichting van je huis. Ik onderscheid mij door mijn conceptmatige aanpak waarbij, het interieur naadloos aansluit op woonstijl en wensen van de gebruiker. Onze samenwerking start met een Interieur Date waarbij alle aandacht gaat naar jou: wie ben jij en wat zijn jouw wensen? Samen ontdekken we jouw woonstijl en dit vertaal ik naar een origineel interieurontwerp, waarbij een goede balans tussen functionaliteit en spontaniteit centraal staat. Kortom we maken van jouw huis een thuis dat past bij jouw persoonlijkheid, wensen en behoeften.

/ INTERIEUR ADVIEZEN

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Kleur- & Materiaaladvies

Een sfeervolle woning begint bij de basis. Een goede combinatie van kleuren en materialen die elkaar versterken en er gezamenlijk voor zorgen dat jouw huis echt jouw thuis wordt.  Ik inspireer en adviseer jou graag op dit gebied door middel van een concreet kleur- & materiaaladvies.

€225,00

/per ruimte

Totaal Interieurplan

Het totaalplan is mijn meest verkochte plan. Hierbij komen alle aspecten – van kleur en indeling tot accessoires – aan bod en krijg je verrassend en functioneel plan dat volledig aansluit op jouw woonwensen. Kortom een volledig plan voor de (her)inrichting van jouw woning.

€795,00

/per ruimte

Basis Interieurplan

Dit plan helpt jou bij het neerzetten van de grote lijnen voor de inrichting van de ruimte. Ik denk mee over kleur- & materiaal, maak een plattegrond met een indeling van de ruimte, waarbij ik uiteraard suggesties doe voor het meubilair. Met dit plan in de hand kun je de eerste stappen zetten om het vervolgens zelf in detail uit te werken.

€525,00

/per ruimte

Praktisch lichtplan

Sfeer in huis staat of valt met de verlichting. Daarom is het lichtplan standaard onderdeel van Totaal Interieurplan. Maar ook voor een bestaande inrichting of als uitbreiding op mijn andere adviezen kan een lichtplan wenselijk zijn. Ik geef een praktisch en concreet advies over  hoe we jouw huis sfeervol & functioneel kunnen uitlichten.

€295,00

/per ruimte

OF BOEK DIRECT EEN GRATIS & VRIJBLIJVENDE INTERIEUR DATE

/ Contact
Ga jij ook op ontdekking met woanderlust?

Wil jij weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen, of heb je een andere vraag? Laat onderstaand bericht achter of stuur mij een e-mail of whatsapp-bericht en ik neem snel contact met je op.

    / samenwerkingen & lidmaatschappen

    Samen sta je sterker