/ interieuradvies en ontwerp
Van jouw huis, jouw thuis maken

Ik help jou met de (her)inrichting van je huis. Ik onderscheid mij door mijn conceptmatige aanpak waarbij, het interieur naadloos aansluit op woonstijl en wensen van de gebruiker. Ons traject start met een design date waarbij alle aandacht gaat naar jou. Wie ben jij en wat zijn jouw wensen? Samen ontdekken we jouw woonstijl en vertalen dit naar een origineel interieurontwerp, waarbij een goede balans tussen functionaliteit en spontaniteit centraal staat. Kortom we maken van jouw huis een thuis dat past bij jouw persoonlijkheid, wensen en behoeften. Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvende design date.

/ tarieven
Helder over afspraken
Ik houd me graag bezig met het creatieve deel van de opdracht, daarom werk ik volgens duidelijke vaste prijzen. Onderstaande tarieven zijn indicatief voor de inrichting van één ruimte en zijn exclusief btw en reiskosten*. Mocht je specifieke verzoeken hebben (denk aan een kleuradvies of een keukenontwerp) of mij willen inschakelen voor het ontwerpen van meerdere ruimtes of zelfs je hele huis, dan maak ik na een design date graag een passend voorstel.
*Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW, voor afstanden groter dan 15 km bereken ik 0,20 ct. p/km

/ Advies op locatie

9500
Zit je met vragen over je interieur? Ik deel graag mijn kennis om van jouw huis echt je thuis te maken. In 1,5 uur geef ik kleur, materiaal en interieuradvies bij jou thuis.

/ Basis interieurplan

39500
De basis voor je nieuwe interieur. Na onze design date maak ik een advies voor jouw thuis bestaande uit een moodboard, kleur- en materiaalkaart en een plattegrond.

/ Compleet Interieurplan

69500
Naast het basis interieurplan ontvang je enkele 3D-visualisaties van de ruimte en een concreet voorstel voor de inrichting in de vorm van een shopping-list.
/ werkwijze
Voor creatieve

interieur concepten

Ik werk vanuit een conceptmatige aanpak, waarbij het interieur naadloos aansluit op woonstijl en wensen van de bewoner(s). Zo maak ik van jou huis een plek waar jij je thuis voelt.

1 / Design Date

Onze samenwerking start met een vrijblijvende kennismaking, het liefst bij jou thuis. Ik vertel hier kort iets over mezelf en wat ik voor jou kan betekenen. Daarnaast benutten we deze tijd vooral om zoveel mogelijk over jouw woonstijl en -wensen te weten te komen, zodat ik ruim voldoende input heb om aan de slag te gaan.

2 / Conceptonwikkeling

Dit is de meest creatieve fase, hierin bepaal in op basis van de gekregen input wat het concept wordt. Wat wordt de stijl en welke sfeer, kleuren en materialen vormen het uitgangspunt voor jouw woning. Ik presenteer dit aan de hand van een moodboard en kleuren- en/of materialenkaart.

3 / Uitwerking

Met het concept als basis ga ik concreet aan de slag. Ik werk de ideeën uit in een plattegrond, bepaal hoe de ruimte wordt ingericht en schets (indien wenselijk) enkele aanzichten. Dit resulteert in een concreet plan bestaande uit een plattegrond, 3D-visualisaties en een aankoopadvies.

4 / Realisatie

Dit is de leukste fase; hier creëren we jouw thuis. Ik kan de uitvoering van het project – in samenwerking met mijn partners – voor je realiseren. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om dit zelf of in samenwerking met je eigen klusteam op te pakken. Dit bespreken we gedurende het traject.
/ Contact
Ga jij ook op ontdekking met woanderlust?

Wil jij samen met mij van jouw huis een thuis maken of heb je een andere vraag? Laat een berichtje achter en ik neem snel contact met je op.

/ samenwerkingen & lidmaatschappen

Samen sta je sterker