Kleur- & materiaaladvies

Thuis van Laura & Kids

Laura is een jonge moeder met twee vrolijke kinderen in de basisschoolleeftijd. Met z’n drieën wonen zijn in een appartement in Voorburg. Toen ik haar voor het eerst ontmoette ging ze nogal een turbulente periode door, waaronder het afronden van haar studie als doula. Inmiddels is ze afgestudeerd en ondersteunt ze aankomende gezinnen in het traject rondom de zwangerschap en bevalling. Laura wilde deze nieuwe fase in haar leven graag starten in een fris en nieuw interieur.

Opdrachtgever
Laura
Datum
Zomer 2021

01. De opdracht

Mijn hulp werd gezocht voor het maken van een Design Advies; een advies voor kleuren en materialen. Tijdens onze intake bleek al snel de fascinatie voor Japan en de behoefte aan frisse en zachte kleuren. Dit heeft zich vertaald in een advies in de zogenaamde ‘japandi-stijl’.

Waarbij zachtgroen en heel licht roze (beide bijna tegen het wit aan) de basis vormen van het interieur. Om te zorgen voor genoeg dynamiek in dit rustige palet is ervoor gekozen om de lange wand niet schilderen maar te voorzien van een behang met een subtiele structuur en worden er in de accessoires natuurlijk wat krachtigere kleuren gebruikt.

Lotte neemt alle tijd voor je! Ze denkt mee en past haar aanbod aan totdat je helemaal tevreden bent. Naast een sfeerbeeld brengt ze je ook in contact met de leverancier/ professional. Heel fijn dat je dat niet zelf hoeft uit te zoeken!

- Laura

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.