/ BASIS INTERIEURPLAN
Op zoek naar een visueel advies?

Ben je niet tevreden over je huidige inrichting of ga je binnenkort verhuizen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van jouw interieur? Dan kan ik je helpen met een persoonlijk interieurplan. Na een kennismaking bij jou thuis, waarbij ik meer te weten kom over jou en de ruimte(s) waarbij je hulp kunt gebruiken, ga ik aan de slag en ontwikkel een basis interieurplan aansluitend op jouw wensen. In dit plan denk ik na over kleur, materiaal en indeling van de ruimte. Ik presenteer dit aan de hand van een moodboard, plattegrond met de indeling, het lichtplan en bijpassende kleur- en materiaalstalen. Je ontvangt na afloop van de presentatie een overzicht van de gekozen stoffering en mag de kleurstalen, het moodboard en de plattegrond houden.

Dit plan is het basisplan en dit gaat dus over de grote lijnen van de inrichting. Welke meubels komen waar en welke kleuren en materialen samenwerken om jouw leefruimte sfeervol en functioneel in te richten. Wil je ook advies over verlichting, meubels en decoratie? Kijk dan eens bij mijn Totaal Interieurplan.

/ EEN overzicht
Kleur- & materiaaladvies
WAT KRIJG JE:

– Kennismaking tijdens onze Interieur Date
– Voorstel in de vorm van een moodboard, plattegrond, kleur- & materiaalstalen
– Presentatie van het advies, kleuren & materialen
– Inspiratie en advies waar je concreet mee aan de slag kunt
– Moodboard, plattegrond en kleurstalen mag je houden

3D-interieurplan

€525,00

per ruimte / inclusief BTW
Of stuur een e-mail of whatsapp-bericht
/ overzicht

Onze andere creatieve plannen en adviezen

Kleur- & materiaaladvies

€225,00

per ruimte / inclusief BTW
Totaal Interieurplan

€795,00

per ruimte / inclusief BTW
Lichtplan

€295,00

per ruimte / inclusief BTW
/ Contact
Ga jij ook op ontdekking met woanderlust?

Wil jij weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen, of heb je een andere vraag? Laat onderstaand bericht achter of stuur mij een e-mail of whatsapp-bericht en ik neem snel contact met je op.

    / samenwerkingen & lidmaatschappen

    Samen sta je sterker