/ lichtplan
Wil jij ook meer sfeer in huis?
Een lichtplan is vaak een ondergeschoven kindjes. Het is lastig en minder sexy dan een nieuwe bank of een toffe kleur op de muur. Toch is een goed lichtplan een belangrijke basis voor een sfeervolle woning. Daarom kun je bij mij je interieurplan eenvoudig upgraden met een lichtplan. In dat geval kijkt er niet één maar kijken er zelfs twee experts naar jouw situatie. Ik vanuit de creatieve hoek en hoe het aansluit bij de rest van het interieur en mijn Home Made By_ collega kijkt vooral naar de technische kant van het verhaal: waar moet het licht komen en hoe kunnen we dat het beste oplossen. Zo krijg jij het beste van twee werelden; de perfecte basis voor een sfeervolle woning.
/ tarieven
Lichtplan
Een lichtplan kun je boeken als aanvulling op je interieurplan ik kijk dan niet alleen naar de juist kleuren, materialen en indeling, maar werk ook een gedetailleerd voorstel uit voor de juiste verlichting.

– Ontwikkeling lichtplan
– Adviesgesprek (presentatie voorstel)
– Inspiratie gekozen verlichting
– Persoonlijk aankoopadvies verlichting

/ Kleur & Materiaaladvies

19500

Als aanvulling op interieurplan, inclusief 21% BTW

/ Contact
Ga jij ook op ontdekking met woanderlust?

Wil jij samen met mij van jouw huis een thuis maken of heb je een andere vraag? Laat een berichtje achter en ik neem snel contact met je op.

    / samenwerkingen & lidmaatschappen

    Samen sta je sterker