Stylist Choice gaat naat Milaan

Eindelijk komt de wereld weer op gang en worden de (interieur)beurzen wereldwijd weer hervat. Zo vinden er de komende maand de nodige inspirerende evenementen plaats. Maison et Objet en de Design Week in Parijs, 3 Days of Design in Kopenhagen en natuurlijk iSaloni met de bijbehorende Fuori Salone in Milaan. Deze laatste vindt normaal in april plaats, maar is dit jaar i.v.m. met COVID een half jaartje vooruitgeschoven.

De beurs is Milaan is degene die je niet wilt missen. Hier wordt het interieur en design nieuws wereldkundig gemaakt. Niet alleen tijdens de mega-grote beurs zelf, maar juist daarbuiten. Milaan is gedurende tien dagen een soort festivalterrein voor de designliefhebber. Overal ontstaan pop-up’s; winkels, exposities en restaurants de designwinkels hosten evenementen en er worden hele hallen en terreinen omgebouwd om bezoekers te inspireren.

Helaas moet ik zelf dit jaar verstek laten gaan. Maar hoewel ik er niet ben is een van ‘mijn’ of beter gezegd ‘onze’ kunstwerken er wel. En dat maakt mij behoorlijk trots. Ons Stylist Choice karpet met de naam Blub hangt namelijk in Milaan. Blub is onderdeel van het thema Inner Reflection en is een karpet dat bestaat uit diverse organische vormen (door ons liefkozend blubs genoemd, vandaar de naam) uitgevoerd in zachte roze tinten van nude tot aubergine.

Dit karpet is onderdeel van de presentatie van MONDiART in het Masterly the Dutch in Milano paviljoen. Dit paviljoen dat dit jaar voor de vijfde keer door Uniquiole in het Palazzo Turati (vlakbij de dom) wordt georganiseerd, toont elk jaar compleet en gevarieerd designveld zien met relevant werk van architecten, meubel-, textiel-, bouw- en accessoirebedrijven, ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden, galeries en vakscholen voor design en interieur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.