Kidscollectie Stylist Choice wordt gelanceerd tijdens ShowUp

In navolging op de succesvolle Stylist Choice collectie van MONDiART zijn wij, de vijf stylisten wederom aan de slag gegaan; nu met het ontwerpen van een unieke kidscollectie. Ook deze collectie zullen we feestelijk lanceren tijdens showUP, te Vijfhuizen, op zondag 5 september om 11:00 uur. De bezoeker van deze tweedaagse beurs krijgt de primeur.

Tipje van de sluier

MONDiART boort met het presenteren van een kidscollectie een voor haar nieuwe markt aan, met hoge verwachtingen. De stylisten Lotte Nijkamp, Petra Sloot, Mirjam du Maine, Ineke Van Leijsen, Wieke Harting hebben een unieke collectie voor de allerkleinsten ontworpen. Een MONDiART minicollectie uitgewerkt in drie verschillende thema’s, exclusief voor kids (+/- 0-12 jr).

Stylist Choice

Vorig jaar maart onthulde MONDiART de Stylist Choice collectie, die in samenwerking met vijf individuele stylisten, allen aangesloten bij beroepsvereniging BNS Crisp, is ontworpen. Het beoogde doel van deze samenwerking was om uit het enorme aanbod van MONDiART op basis van een vijftal thema’s artworks te cureren én zelf enkele artworks te ontwikkelen. Door het ongeremde enthousiasme van dit team unieke dames werd het doel ver overschreden en is Stylist Choice een collectie ‘die je niet mag missen’ geworden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.