Stylist Choice Kids; ontdek de collectie

Gisteren was de eerste dag van dé inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen; showUP. Het was ook de dag waarop onze nieuwe Stylist Choice collectie werd gelanceerd. Deze keer een collectie bestaande uit drie thema’s en helemaal gericht op de jongsten onder ons. Deze vrolijke en kleurrijke kids-collectie is opgebouwd uit drie mini-collecties met elk een eigen thema: Great Adventure, Beyond Stardust & Jungle Fever.

Het unieke aan deze collectie is dat ze een totaalconcept bieden voor de kinderkamer. Van artwork tot karpet en van zitzak tot kussens. Zo stijl je je kinderkamer eenvoudig in een van deze thema’s.

Great Adventure

Als kind heb je grootste dromen en begint het avontuur al bij de drempel van je slaapkamer. Met je zelfgemaakte schatkaart ga je op zoektocht door je eigen buurt, je bouwt een tent in je slaapkamer en misschien mag je wel een nachtje kamperen in je eigen tuin. Deze collectie speelt in op de droom om een groot avonturier te zijn en de wereld om je heen te ontdekken.

Beyond Stardust

Het heelal heeft een magische aantrekkingskracht op ons. Als kind dromen we ervan op astronaut te worden of liggen we op onze rug in het gras op zoek naar de ‘Grote Beer’ of de poolster. Deze collectie neemt ons mee op een reis tussen de sterren, zodat we de magie in onze eigen slaapkamer kunnen ervaren.

Jungle Fever

Ben jij op zoek naar de ‘Big Five’ en niet bang voor grote maar knuffelgrage dieren? Dan is de collectie Jungle Fever echt iets voor jou. Dit thema is geïnspireerd op de Jungle met haar grote palmen en wilde dieren. Maar dan wel zo, dat ze passen in de kinderkamer van nu; met fijne kleuren en een hoge aaibaarheidsfactor.

Over Stylist Choice

Stylist Choice is een samenwerking tussen vijf interieur professionals, aangesloten bij de beroepsvereniging BNS Crisp. Samen met MONDiART Art & Decorations, vormen zij het creatieve team achter de Stylist Choice collecties. De Stylist Choice Kids-collectie is de tweede collectie van dit label. Vorig jaar brachten zijn een spraakmakende collectie uit bestaande uit vijf thema’s die geheel aansluiten op de hedendaagse trends. Beide collecties worden geproduceerd door MONDiART en zijn onder andere via woanderlust te koop.

Interesse?

Als zakelijke klant kun je direct in de webshop van MONDiART je bestelling plaatsen. Als particulier kan ik deze bestelling voor je doen. Heb je een artwork gezien dat je aanspreekt (op deze pagina staat nog niet de hele collectie) of wil je alle werken in het echt bekijken? Neem dan contact met mij op om het verder af te stemmen.

Comment (01)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.