by lotte 17 januari 2022

woanderlust verminderd bereikbaar

Goed nieuws! Zoals sommigen van jullie weten ben ik nagenoeg doof en sta ik op de wachtlijst voor een cochleair implantaat. Nu heb ik deze week een verlossend telefoontje van het LUMC ontvangen. Ik word – met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid – op 3 februari geopereerd. Jee, want voor mij betekent dat het begin van mijn nieuwe leven, waarin ik weer kan horen. Ik kijk er – het zij ook met de nodige spanning – naar uit.

Helaas heeft dit fantastische nieuws ook een keerzijde. Na de operatie moet ik eerst herstellen en daarna start er een intensief revalidatietraject om te zorgen dat ik alles uit mijn nieuwe tools haal. En jullie weer zo goed mogelijk kan verstaan. Dat betekent dat ik van februari tot en juni (ja echt vier hele maanden) minder bereikbaar ben en en niet of nauwelijks werk.

Voor mijn lopende projecten blijf ik natuurlijk gewoon het aanspreekpunt. Het kan alleen zijn dat je iets langer dan verwacht op een reactie van mij moet wachten. Voor wat betreft nieuwe projecten moet ik per fase in mijn herstel kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik zou zeggen, stuur mij een e-mail of bericht en ik zorg dat ik je laat weten wat de mogelijkheden zijn. En mocht het mij op dat moment niet lukken, dan koppel ik je graag aan een van mijn fantastische collega-ontwerpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.