by lotte 23 december 2021

Merry Everything & Happy Always

Nog een nachtje slapen en het is Kerstmis. Voor velen een van de gezelligste feesten van het jaar. Voor sommige donkere en eenzame dagen. Voor mij – dit jaar voor het eerst sinds lang – dagen die ik doorbreng met mijn familie. Een frisse neus halen in de Twentse natuur en daarna heerlijk borrelen en tafelen en zeer waarschijnlijk wordt de avond afgesloten met een spelletje en veel gelach. Eigenlijk prima dagen dus!

En die gun ik jou ook. Hoe je de kerst ook viert (of juist niet). Daarom een ‘Merry Everything & Happy Always’ voor jou!

Na de kerstdagen ga ik nog even lekker bijkomen, nog meer frisse neuzen halen en wellicht stiekem achter de schermen wat werken. Maar woanderlust is vanaf 24 december 17:00 uur tot en met 9 januari gesloten. Vanaf 10 januari sta ik weer fris en fruitig voor iedereen klaar. En hoop ik weer veel mooie interieuradviezen te mogen geven. Tot volgend jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.