/ wie is woanderlust
Altijd op zoek naar het bijzondere

woanderlust helpt ondernemers en ondernemende organisaties bij het uitdragen van hun identiteit, waardoor de unieke waarde van de organisatie zichtbaar wordt. wij creëren (merk)beleving. Op zo’n manier dat doelgroepen worden geprikkeld en de ondernemer en/of organisatie beter presteert. Ik doe dit door creatieve concepten te bedenken en realiseren.

Professioneel interieuradvies voor je eigen thuis

Als creatieve duizendpoot en afgestudeerd interieur ontwerper help ik jou met de (her)inrichting van je huis en zorg ik dat het interieur naadloos aansluit op de woonstijl en wensen van de bewoner(s).
Lees meer

Interieur design voor bedrijven, retail en horeca

Op het snijvlak van communicatie en interieurontwerp ben ik op mijn sterkst. Voor jouw organisatie bedenk ik graag een aansprekend passend interieur dat de merkbeleving versterkt.
Lees meer

Creatieve inzet van interieur- en trendvaardigheden

Ik zet mijn kennis van interieur, design en trends graag in voor bedrijven. Zo kan ik trends vertalen naar concrete voorstellen en meedenken over het samenstellen van originele en commerciële collecties.
Lees meer
/ hoe werkt woanderlust
Ik ben een ontdekker

de naam woanderlust is ontstaan uit de samenvoeging van wanderlust (onbedwingbare behoefte om de wereld te ontdekken) en verwondering. Dit is geen toeval. Naast creatief brein en ontwerper zie ik mijzelf vooral als ontdekker. Ik ga elke dag op zoek naar het bijzondere. In het dagelijkse leven, maar zeker ook bij én voor opdrachtgevers. Want wat maakt jou of jouw organisatie nou  bijzonder? Dat interesseert mij en is de basis voor mijn ontwerpen.

Nieuwsgierig

Ik ben nieuwsgierig naar de wereld om ons heen; er is elke dag wat nieuws te beleven. Dat draagt bij aan mijn onderzoekende houding. Met open blik ben ik altijd op zoek naar het bijzondere.

Gedreven

Ik haal graag het beste uit mijzelf, elke dag! Dat zie je terug in alles wat ik doe. Ik werk hard en ga voor het beste resultaat. Kortom alles wat ik doe, doe ik met volle overtuiging.

Optimist

Ik geloof in het mooie en het goede zonder naïef te zijn. Het positieve is dan ook mijn uitgangspunt. Ik denk graag in oplossingen in plaats van in onmogelijkheden

Zelfstandig

Vrijheid is mijn ideaal! Dat zie je terug in mijn manier van leven en werken. Ik maak graag mijn eigen keuzes en neem altijd de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.
/ het brein achter woanderlust
Het grote avontuur van Lotte Nijkamp

Ik ben Lotte Nijkamp, een enthousiaste jonge vrouw, met een flinke dosis ervaring in het creëren van (merk)beleving en het ontwikkelen van creatieve (interieur)concepten. Sinds 2015 ben werkzaam in mijn eigen onderneming; woanderlust. Als creatieve duizendpoot en afgestudeerd interieur designer help ik jou met de (her)inrichting van je huis, kantoor, winkel of horecagelegenheid. Ik onderscheid mij door mijn conceptmatige aanpak waarbij het interieur naadloos aansluit op woonstijl en wensen van de bewoner en/of gebruiker. Ik ga hierbij altijd op zoek naar het bijzondere. Wat maakt jou, of jouw organisatie uniek. Dit vertaal ik naar een origineel een aansprekend interieurontwerp, waarbij een goede balans tussen functionaliteit en spontaniteit centraal staat.

/ Contact
Is je interesse gewekt?

Wil jij weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen, of heb je een andere vraag? Laat een berichtje achter en ik neem snel contact met je op.

    / samenwerkingen & lidmaatschappen

    Samen sta je sterker