https://www.woanderlust.nl/wp-content/uploads/2019/01/logo_dark.png” alt=”” width=”156″ height=”46″ />

Every brand we build, & every interaction we create must not only look beautiful, but has to feel and function beautifully, too.

Visit Us:
27 Division St, New York, NY 10002, USA

Mail Us:
colibro@mail.com

Phone Us:
507-452-1254

/ wie is woanderlust
Altijd op zoek naar het bijzondere

woanderlust helpt ondernemers en ondernemende organisaties bij het uitdragen van hun identiteit, waardoor de unieke waarde van de organisatie zichtbaar wordt. wij creëren (merk)beleving. Op zo’n manier dat doelgroepen worden geprikkeld en de ondernemer en/of organisatie beter presteert. Ik doe dit door creatieve concepten te bedenken en realiseren.

2015
/ Geboorte woanderlust
13
/ Jaren ervaring
54
/ Tevreden klanten
117
/ Afgeronde projecten
/ wat doet woanderlust
Creatieve concepten die jouw doelgroep raken
Communicatie Assistentie
Ik ben een zeer ervaren all-round communicatie pro. Je kunt mij inhuren voor al je communicatievraagstukken.
Read More
Interieur Styling
Als creatieve duizendpoot en afgestudeerd interieur stylist help ik jou met de inrichting van je ruimte of event.
Read More
Creatieve Concepten
Ik bedenk creatieve en prikkelende concepten om jouw organisatie uit te dragen en jouw doelgroep echt te raken.
Read More
/ hoe werkt woanderlust
Ik ben een ontdekker

Ik ben ontdekker en de wereld is mijn speeltuin. woanderlust gaat elke dag op zoek naar het bijzondere. In het dagelijks leven, maar zeker ook bij én voor haar opdrachtgevers.

Nieuwsgierig

Ik ben nieuwsgierig naar de wereld om ons heen; er is elke dag wat nieuws te beleven. Dat draagt bij aan mijn onderzoekende houding. Met open blik ben ik altijd op zoek naar het bijzondere.

Gedreven

Ik haal graag het beste uit mijzelf, elke dag! Dat zie je terug in alles wat ik doe. Ik werk hard en ga voor het beste resultaat. Kortom alles wat ik doe, doe ik met volle overtuiging.

Optimist

Ik geloof in het mooie en het goede zonder naïef te zijn. Het positieve is dan ook mijn uitgangspunt. Ik denk graag in oplossingen en geef de beren op de weg een dikke knuffel.

Zelfstandig

Vrijheid is mijn ideaal! Dat zie je terug in mijn manier van leven en werken. Ik maak graag mijn eigen keuzen en neem altijd de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.
/ het brein achter woanderlust
Het grote avontuur van Lotte Nijkamp

Ik ben Lotte Nijkamp, een enthousiaste jonge vrouw een flinke dosis ervaring in de communicatie, merkbeleving en het creëren van creatieve concepten. Sinds begin 2015 ben ik zelfstandig ondernemer bij woanderlust. Met woanderlust help ik ondernemers en ondernemende organisaties bij het uitdragen van hun identiteit, waardoor de unieke waarde van de organisatie zichtbaar wordt. Met woanderlust creëer ik (merk)beleving voor ondernemende organisaties waardoor doelgroepen geprikkeld worden en organisaties beter presteren.