https://www.woanderlust.nl/wp-content/uploads/2019/01/logo_dark.png” alt=”” width=”156″ height=”46″ />

Every brand we build, & every interaction we create must not only look beautiful, but has to feel and function beautifully, too.

Visit Us:
27 Division St, New York, NY 10002, USA

Mail Us:
colibro@mail.com

Phone Us:
507-452-1254

/ interieur styling
Ik ontwerp aansprekende interieurconcepten

Als creatieve duizendpoot en afgestudeerd interieur stylist kan ik jouw helpen met de (her)inrichting van elke willekeurige ruimte of evenement. Ik onderscheid mij door mijn conceptmatige aanpak, waarbij het interieur naadloos aansluit bij de identiteit van de gebruiker en/of organisatie. Ik zet mijn vaardigheden graag in voor horeca, retail en bedrijven. Samen gaan we op zoek naar jullie unieke waarde. Dit vertaal ik naar een aansprekend interieurconcept dat naadloos aansluit bij de identiteit van de organisatie. Ook werk ik voor particulieren, dan is het de kunst om van jouw huis een thuis te maken. Een plek die past bij jouw persoonlijkheid, wensen en behoeften. Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op!

/ werkwijze
Voor creatieve

interieur concepten

Ik werk vanuit een conceptmatige aanpak, waarbij het interieur een verlengstuk is
van jou of jouw organisatie.

1 / Intake

Ik kom bij jou langs om kennis te maken. Om meer te horen over jou en/of jouw organisatie. Ik bekijk de betreffende ruimte(s) en we bespreken jouw eisen en wensen ten aanzien van de opdracht. Na de intake ben ik klaar om voor jou aan de slag te gaan.

3 / Uitwerking

In deze fase gaan we van sfeer naar een concreet voorstel. Ik werk de schetsen uit tot een plattegrond en enkele visuals en bepaal concreet hoe de ruimte wordt ingericht. Dit resulteert in een uitgewerkt plan met shopping list.

2 / Conceptonwikkeling

In deze eerste stap bepalen we het concept. Wat wordt de stijl en welke sfeer, kleuren en materialen vormen het uitgangspunt voor jouw project. Ik presenteer dit aan de hand van een moodboard, kleurenkaart en enkele schetsen.

4 / Realisatie

Nu het plan gereed is, is het tijd om de handen letterlijk uit de mouwen te steken en jouw ruimte aan te pakken. Deze fase kun je helemaal zelf oppakken of door mij laten begeleiden. Dat bespreken we uiteraard van tevoren.
/ kosten
Helder over afspraken
Ik houd me graag bezig met het creatieve deel van de opdracht. Omdat alle projecten maatwerk zijn is het helaas niet mogelijk om er een standaard prijskaartje aan te hangen. Daarom maak ik graag duidelijke afspraken over het vervolgtraject en ontvang je na de intake een offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
/ prijslijst
Helder over afspraken
Ik houd me graag bezig met het creatieve deel van de opdracht. Daarom werk ik volgens duidelijke vaste prijzen. Onderstaande tarieven gaan uit voor de inrichting van een ruimte en zijn exclusief BTW en reiskosten. Mocht je specifieke verzoeken hebben of mijn willen inschakelen voor meerdere ruimtes, dan maak ik na de intake graag een offerte op maat.

/ Interieur advies

9500
Ik deel graag mijn kennis om van jouw huis echt je thuis te maken. Je mag mij al je interieurvragen stellen; ik geef je concreet advies en handige (styling)tips voor jou huis.

/ Basis interieurplan

29500
Een concreet plan om jouw ruimte helemaal van jou te maken. Je ontvangt een moodboard, kleurenkaart en schetsvoorstel. Dan kun je zelf aan de slag.

/ Compleet Interieurplan

49500
Naast de basis ontvang je een uitgewerkte plattegrond met visualisaties en een concreet voorstel voor de inrichting in de vorm van een shopping-list.