https://www.woanderlust.nl/wp-content/uploads/2019/01/logo_dark.png” alt=”” width=”156″ height=”46″ />

Every brand we build, & every interaction we create must not only look beautiful, but has to feel and function beautifully, too.

Visit Us:
27 Division St, New York, NY 10002, USA

Mail Us:
colibro@mail.com

Phone Us:
507-452-1254

/ Communicatie assistentie
Ik creëer doelgroepgerichte merkbeleving

Ik ben een zeer ervaren all-round communicatie pro. Je kunt mij inhuren voor grote diversiteit aan communicatie-opdrachten. Als interimmer om de afdeling tijdelijk te ondersteunen, als consultant om mee te denken over allerhande vraagstukken of als uitvoerder van een specifieke taak of project. Ik zet mijn vaardigheden graag in voor start-ups, ondernemers en ondernemende organisaties. Samen gaan we op zoek naar jullie unieke waarde (usp) en creëren zo een ‘smoel’ voor jouw organisatie. Dit vertaal ik naar een strategieën en middelen om je merk te bouwen en te behouden. Ook kun je me natuurlijk gewoon benaderen voor de uitvoer van diverse communicatieprojecten. Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op!

/ professionele vaardigheden
Van creatief idee

tot concreet resultaat

Ik word blij van het genereren van creatieve ideeen en mooie plannen. Helemaal wanneer ik vervolgens mijn handen uit de mouwen mag steken om ze te realiseren. Juist op dat snijvlak ligt mij kracht. Kortom van creatief en gefundeerd idee tot concreet resultaat met meerwaarde voor jou en jouw onderneming.
Analytisch denken
80%
Conceptontwikkeling
90%
Merkbeleving
95%
Adviesvaardigheden
80%
Ontwerpen
85%
/ over lotte
Meer dan 10 jaar ervaring als communicatie pro
Ik ben Lotte Nijkamp, een enthousiaste jonge vrouw een flinke dosis ervaring in de communicatie, merkbeleving en het creëren van creatieve concepten. Sinds begin 2015 ben ik zelfstandig ondernemer bij woanderlust. Met woanderlust creëer ik (merk)beleving voor ondernemende organisaties waardoor doelgroepen geprikkeld worden en organisaties beter presteren.
/ kosten
Helder over afspraken
Ik houd me graag bezig met het creatieve en communicatieve deel van de opdracht. Omdat alle projecten maatwerk zijn is het helaas niet mogelijk om er een standaard prijskaartje aan te hangen. Daarom spreek ik graag persoonlijk met je af om de opdracht te bespreken en afspraken te maken over het vervolgtraject. Na dit gesprek ontvang je een  vrijblijvende offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.