by lotte 2 juli 2022

Ontmoet mij bij de Rebellenclub

Ik heb een nieuwtje! Vanaf 1 juli mag ik mijn creativiteit en enthousiasme inzetten bij de Rebellenclub. Twee dagen per week ben ik te vinden in het ‘clubhuis’ in Amstelveen en zal ik klanten helpen bij hun aankoop en adviseren over hun interieur en de collectie van de rebellenclub.

“Het vak van interieur designer is geweldig! Echter mis ik als zelfstandige soms de gezelligheid en uitdagingen die horen bij het werken met collega’s. Daarom kies ik nu voor het beste van twee werelden en ga ik twee dagen in de week aan de slag als interieur styliste bij de Rebellenclub en werk ik de overige dagen aan creatieve plannen en mooie adviezen onder mijn zakelijke alterego ‘woanderlust’.”

Wat is de Rebellenclub

De Rebellenclub is een interieurwinkel die het net even anders doet. De Rebellenclub wil vooral dat het aanschaffen van een nieuw interieur makkelijker en leuker wordt. Daarom werken we met een mooie collectie van banken, stoelen en tafels die je naar eigen wens kunt samenstellen; kies je model, de opstelling en één van de 150 kleuren en afwerkingen. Ofwel de luxe van maatwerk maar dan voor een fijne prijs.

Wil je mijn nieuwe werkplek bewonderen, wil je meer weten over de Rebellenclub of ben je toevallig net op zoek naar een nieuwe bank? Loop dan zeker Een keertje binnen. Ik sta vanaf 1 juli twee dagen per week in Amstelveen en vind het leuk je te ontvangen. Wil je zeker weten dat je mij treft? App me dan even dan laat ik je weten welke dagen ik er ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.