by lotte 1 september 2022

Kleurrijke kaars-inspiratie voor de komende herfst

Ik doe een rondje door de bladen om een beetje inspiratie op te doen en ‘bij te blijven’. Nu maak ik snel wat kiekjes van plaatjes die mij aanspreken. De eerste staat al in mijn stories. En als ik de tweede wil plaatsen denk ik plots: ‘alweer een kaars’. Kortom onbewust ben ik dus foto’s van toffe kaarsen aan het verzamelen. Misschien ook niet zo gek. Het is al september; de zomer loopt ten einde en de stormachtige herfstavonden staan voor de deur. De ultieme gelegenheid om je huis op te vrolijken met wat sfeer en warmte.

Daarom, en om dat ik graag mijn inspiratie met jullie deel hieronder gewoon wat prachtige beelden met en van kaarsen. En om het je makkelijk te maken laat ik je natuurlijk weten wat het merk is. Dan kun je zelf gaan shoppen!

Vrolijk keramiek

Que Rico is een Belgisch merkt dat vrolijke en kleurrijke keramieken objecten voor in je interieur maakt, waaronder dus kaarsenstandaards. Het onderstaande plaatje – dat je wellicht in mijn instastory al voorbij hebt zien komen – bracht bij mij gelijk een vrolijk gevoel naar boven. Rood + roze, what is not to love. Que Rico levert alleen de zakelijke markt. Maar op hun insta krijg je een goed beeld van hun leuke producten. Mocht je interesse hebben contact mij gerust, ga ik eens kijken wat er mogelijk is.

Stapelen!

Is het een kaars of is het speelgoed. Deze kleurrijke kaarsen zijn geïnspireerd op de stapelringen waar je als peuter waarschijnlijk wel mee gespeeld hebt. Elke kaars is modulair en bestaat uit vijf losse onderdelen, die je naar wens kunt stapelen. En dat in allemaal leuke kleuren, of wat meer neutrale grijzen. Deze kaarsen zijn online te bestellen via re-or.com.

Veel keuze

Ik ging bij HAY eigenlijk even een kijkje nemen vanwege de kleurrijke Pillar-kaarsen van Lex Pott. Echter werd ik verrast met nog veel meer kleurrijke kaarsen en kaarsenstandaards. Bekijk dus gewoon even hun hele collectie. Verliefd werd ik op (behalve op de Pillar dus) op de Stripe Candle, de Tube en de Fonte Candle Holder. Het leuke van die laatste is dat je zelf creatief kaarsen kunt gaan plaatsen. I like!

Twisted!

Helemaal van nu zijn natuurlijk de twisted kaarsen. Het voordeel is dan ook dat je deze kaarsen inmiddels in vele uitvoeringen, kleuren en prijsklassen kunt krijgen. Ga je voor de wat zachtere tinten of wil je combineren in meerdere soorten ‘twist’ kijk dan eens bij HAY. Ga je voor mijn favo combi van roze, rood en oranje dat ben je bij anna + nina helemaal aan het goede adres. En weet je dat je bij de HEMA terecht kunt voor een twisted kaars die je niet eens meer aan hoeft te steken? Daar hebben ze zelfs met een ledje erin. Kortom voor elk wat wils.

Beelden: Que Rico, Re-OR, HAY

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.