by lotte 17 augustus 2020

Nu ook online op Home Made By_

Een paar weken geleden vertelde ik over de samenwerking met Home Made By. Inmiddels zijn de eerste stappen gezet en heb ik mijn eigen pagina op hun website. Via deze pagina kun je meer lezen over wie ik ben, over de werkwijze en kun je een Design Date met mij plannen.

Op deze pagina zullen ook alle projecten die ik samen met Home Made By heb uitgevoerd een plekje krijgen. Momenteel kun je hier al het eerste project vinden; het thuis van Miriam & Paul. En er volgen er uiteraard snel meer.

Wil je meer weten over deze samenwerking of hoe ik jou kan helpen met het vertalen van jouw woonwensen naar een plek die jij met liefde ‘thuis’ noemt? Neem dan zeker ook even een kijkje op deze pagina of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.