Lancering Stylist Choice, a curated collection

woanderlust heeft samen met vier collega stylisten (aangesloten bij de beroepsvereniging BNS Crisp) in samenwerking met MONDiART een eigen label opgezet; Stylist Choice. Onder dit label worden collecties ontwikkeld die aansluiten op actuele trends. De collecties bestaan uit producten uit het MONDiART assortiment en worden aangevuld met designs van onszelf. Jaarlijks ontwikkelen we verschillende mini-collecties in vijf verschillende stijlen. Van rustiek tot modern en van neutrale tinten tot extreem kleurrijk.

Afgelopen zondag 27 september zijn de eerste vijf collecties, ontstaan uit deze samenwerking, gelanceerd tijdens ShowUp in de Brabanthallen in Den Bosch. Hier is de collectie nog tot en met maandag 28 september te bewonderen. Daarna verhuist de collecties naar de showrooms van MONDiART in Eindhoven en in De Woonindustrie in Nieuwegein. Uiteraard is de collectie ook online te bekijken. Dit kan via de speciale Stylist Choice-pagina’s op mijn website en via de online catalogus.

MONDiART

MONDiART is producent en leverancier van op maat gemaakt artworks. Zij kunnen vrijwel elke print op vrijwel elk materiaal en afmeting verwerken. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Dat is geweldig en biedt mooie kansen om het perfecte artwork (of kussen of vloerkleed) voor jouw interieur te ontwerpen. Het is soms ook wat overweldigend. Daarom heeft MONDiART in samenwerking met vijf BNS Crisp-stylisten deze vijf handzame collecties ontwikkeld.

Hoewel MONDiART alleen aan de zakelijke markt (denk aan inkopers en interieurontwerpers) levert, is deze collectie via mij, ook voor particulieren beschikbaar. Mocht je interesse hebben in één of meerdere artworks, stuur mij dan even een mailtje. Dan stemmen we de mogelijkheden met elkaar af.