by lotte 10 juni 2020

woanderlust is Home Made By interieur designer voor de omgeving Den Haag

Woanderlust is een mooie samenwerking aangegaan met Home Made By. Uiteraard blijf ik zelfstandig, maar deze samenwerking biedt mij de kans om mij als dé interieur designer van Den Haag (ok, officieel Voorburg) en omstreken te profileren. Kortom om de volgende stap te zetten.

Daarnaast biedt het ook mooie kansen voor jullie. Zo kunnen we gebruik maken van de collectie van Home Made By, heb ik nu een team met vakmannen achter mij staan en heb jij de zekerheid van de continuïteit van een grotere organisatie.

Uiteraard kun je nog steeds een afspraak maken via deze website of door contact met mij op te nemen, echter heb je nu ook de kans om gebruik te maken van het Design Date-traject van Home Made By. Binnenkort kun je dit traject boeken via mijn eigen Home Made pagina (to be continued).

Het traject start met een gratis en vrijblijvende Design Date, waarin we jouw woonstijl en -wensen gaan achterhalen. Vervolgens maken we een afspraak voor een Design Advies, een Designplan 2D of een Designplan 3D. Hierin presenteer ik mijn voorstel en laat ik je direct weten wat de eventuele realisatie gaat kosten. Ben je enthousiast, dan draag ik het project over aan de Home Made By vakman die alles precies komt inmeten en zorgt dat de bestelde producten keurig worden opgeleverd. Uiteraard blijf ik het hele traject betrokken (en beschikbaar voor vragen) en kom ik het eindresultaat bewonderen.

Omdat mijn persoonlijke pagina nog in de maak is, kun je hier alvast een kijkje nemen bij de binnenkijkers van Home Made By. Enthousiast? Boek dan gelijk een kennismakingsgesprek op mijn website.