by lotte 15 september 2020

Stijl- en interieuradvies bij Karwei

Vanaf oktober ben ik een van de interieur & stylingadviseurs van Karwei Stijl & Advies. Je vindt met gedurende de maanden oktober, november en december met enige regelmaat in Karwei Rotterdam Maashaven. Hier staat in die periode elke zaterdag en zondag een interieur & stylingadviseur om klanten te helpen bij de inrichting van hun thuis.

Karwei Stijl & Advies

Je wilt een fijne plek creeeren, voor jezelf, jullie samen of het hele gezin. Maar hoe zet je al je ideeën om in concrete plannen? Vanaf oktober helpen de interieur & Styling adviseurs van Karwei Stijl & Advies je tijdens een 1-0p-1 van totaalontwerp tot actieplan. Karwei Stijl & Advies helpt je bij de inrichting, kleurkeuze en aankleding van jouw huis. Altijd advies op maat voor één ruimte op basis van jouw wensen en behoeften. We maken het je extra makkelijk met een heldere schets, kleuradvies en productlijst. Zodat je lekker zelf aan de slag kunt; of het kunt laten doen.

Boek je afspraak

Wil jij meer weten of een afsrpaak boeken met mij of een van mijn collega’s? Kijk dan op Karwei.nl/stijl-en-advies. En hopelijk zie ik je binnenkort.