Stylist Choice in de Media

Ongeveer een jaar geleden mocht ik een pitch houden bij MONDiART en werd ik samen met vier andere top-stylisten, allen lid van Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten Crisp – geselecteerd om gezamenlijk een collectie te ontwikkelen. Het doel was om uit het enorme aanbod van MONDiART op basis van een vijftal thema’s artworks te cureren én zelf enkele artworks te ontwikkelen. Nu een klein jaar later zijn we op het punt dat we onze eerste Stylist Choice collectie kunnen lanceren. Dat doen we op 27 en 28 september tijdens ShowUP in de Brabanthallen in Den Bosch.

Stylist Choice in de spotlight

De vijf mini-collecties met elk een eigen thema vallen onder het label ‘Stylist Choice’. Dit label staat voor onze samenwerking en de creatieve en commerciële blik van de samenwerkende interieurprofessionals. Na de lancering deel ik uiteraard graag de thema’s en bijbehorende artworks. Voor nu vast een kleine sneakpeek met dank aan het artikel in de nieuwste editie van Architectenpunt.

Lancering tijdens ShowUP

Wil je echt alles weten over de collectie en een groot deel van de items in het echt bewonderen? Bezoek ons dan tijdens ShowUP op de stand B.87. Meer weten over ShowUP of een toegangskaart kopen? Klik dan hier en tot ShowUP