Herfstkleuren; de inspiratie ligt op straat

Af en toe ligt de inspiratie letterlijk op straat. Zo liep ik vandaag een rondje door de buurt en genoot ik intens van al die prachtige herfstkleuren. Bladeren van vaal geel-groen tot diepbruin. Ik vind het prachtig. Dus toen er echt een hele laag op straat lag, kon ik het niet laten om daar een foto van te maken. Eenmaal thuis bekeek ik de foto nog eens en zag er direct een prachtig kleurenpalet in.

En zoals altijd bepaal je natuurlijk zelf hoe gedurfd je dit palet toepast. De veilige optie gaat voor ene lichte basis (Pale Grey) met enkele kleuraccenten. Maar als jij (net als ik) van kleur in je huis houdt, zou je ook een muur (of meerdere muren) in de prachtige tinten Silent Cinnamon of Racing Riksja kunnen verven. Nieuwsgierig hoe we dit (of een ander palet) in jouw interieur kunnen toepassen? Stuur mij een berichtje en ik help je graag verder.

Herfstkleuren

Voor dit palet heb ik gebruik gemaakt van de kleuren van LAB PAINT en ben daarbij bijzonder geïnspireerd geraakt door Spice-kleuren. Deze kleuren zijn een samenwerking tussen Marie-Gon, interieur- en kleurprofessional die deels in Nederland en deels in India woont. De kleuren uit de Spice Collection, zijn geïnspireerd op haar ervaringen in India. Ik vind het erg grappig dat de kleuren die zij van ver haalt, ook hier in een andere vorm weer terugkomen. Een prachtige match dus!