Gratis kleuradvies van Karwei en Histor

Oktober is woonmaand! En dat vertaalt zich ook dit jaar in diverse leuke acties. Waaronder de actie van Histor en Karwei om mensen gratis te laten kennismaken met de nieuw kleurenlijn: MY color. MY color is niet alleen verf, het gaat veel verder. Het biedt de consument ondersteuning in het kiezen van het juiste kleurenpalet volgens het 60-30-10 principe en wordt onder andere ondersteund door een app.

Gratis kleuradvies

Kleur is overal: bijvoorbeeld in de mooie bos bloemen, dat gave kunstwerk of dat geweldige hotel waar je laatst sliep. Dus waarom gebruik je dit niet als inspiratie voor het kleurenpalet voor in jouw huis. Wil jij op basis van je eigen inspiratiefoto een gratis kleurenadvies ontvangen? Stuur dan nu de foto in via onderstaande website. En jij ontvangt een gratis kleuradvies incl. de bijbehorende kleurstalen in jouw brievenbus. En weet je wat helemaal leuk is? Je maakt ook nog eens kans op een make-over t.w.v. 2.000 euro.

Advies van een PRO

En hoewel gratis, kan ik je vertellen dat het advies goud waar is. Want ik en enkele van mijn BNS Crisp collega’s zitten deze weken klaar om de foto’s te bekijken en de kleurenpaletten samen te stellen. We zijn alleen geselecteerd op basis van onze kennis en kunde en buitengewone affiniteit met kleur. Kortom een gedegen en creatief advies.

Liever zelf aan de slag?

Jouw huis, jouw stijl! Dan ga je misschien liever (ook) zelf aan de slag met het samenstellen van je kleurenpalet. Met de Histor MY color app doe je dat in een handomdraai. Upload een een inspiratiefoto, en prik je kleur, de app doet de rest. En je bestelt eenvoudig een kleurtester zodat je kan zien hoe de kleur daadwerkelijk in jouw ruimte staat.

Kleurpaletten

Ik heb vorige week al een dag kleuradviezen mogen uitwerken. Superleuk om te doen. En ik kan dus alvast een paar resultaten met jullie delen. Gewoon ter inspiratie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.