Graham & Brown: Behang van het jaar 2022

Tijdens mijn zoektocht naar een passend behang voor een van mijn opdrachten stuitte ik op het behang van het jaar 2022 van Graham & Brown. Hoewel ik van de verschillende verfmerken op de hoogte was van hun jaarlijkse lancering van de trendkleur voor het komende jaar, had ik dat bij behang nog niet eerder gezien.

Graham & Brown

Graham & Brown is een Engels familiebedrijf dat al ruim 75 jaar behang en verf produceert met een duidelijk Engels signatuur. Denk aan behang met klassieke en florale prints en de matte muurverf. Sinds 1994 is Graham Brown ook in Nederland verkrijgbaar.

Kleur & Behang van het jaar

Dit jaar heeft Graham & Brown dus niet enkel een kleur van het jaar bepaald, maar ook uit haar behangcollectie een behang van het jaar gekozen. Logisch natuurlijk dat deze twee perfect bij elkaar aansluiten en samen met nog enkele andere kleuren een prachtig palet vormen.

Restore Midnight

Restore Midnight is ontworpen met herstel, verjonging en verbinding met de natuur in gedachten – slechts een paar van de dingen die we nodig zullen hebben in het komende jaar. Het ontwerp toont elementen van exotische planten tegen een rokerig blauwe betonachtige structuur. Hier komen natuur en stad samen. Mede door het ton-sur-ton kleurgebruik blijft het ontwerp rustig en is het prima te combineren met verf in dezelfde of juist contrasterende kleuren.

Breathe

Breathe is een rustgevend zachtblauw, perfect om kalme en vredige ruimtes te creëren en dat is precies wat we het komende jaar nodig hebben. Donker genoeg om kleur en diepte toe te voegen, maar licht genoeg om verfrissend te blijven. Deze rustige tint kan bijna overal in huis worden gebruikt. Combineer hem met fris wit en koel grijs voor een luchtig gevoel of probeer hem te combineren met dieper blauw of warme tinten voor een sfeervolle ambiance.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.