https://www.woanderlust.nl/wp-content/uploads/2019/01/logo_dark.png” alt=”” width=”156″ height=”46″ />

Every brand we build, & every interaction we create must not only look beautiful, but has to feel and function beautifully, too.

Visit Us:
27 Division St, New York, NY 10002, USA

Mail Us:
colibro@mail.com

Phone Us:
507-452-1254

/ creatieve concepten
Ik ben een creatieve denker

Creatief denken is de gemene deler in alles wat ik doe. Deze skill zet ik graag in voor het ontwikkelen van gave – en het liefst maatschappelijk relevante – concepten. Wil jij de waarden van je organisatie op een creatieve manier uitdragen en jouw doelgroep raken? Dan denk ik graag met je mee. Ik zet mijn vaardigheden graag in voor organisaties die het lef hebben om het anders te doen en daarbij rekening houden met mens en milieu. Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op!

/ professionele vaardigheden
Van creatief idee

tot concreet resultaat

Ik word blij van het genereren van creatieve ideeen en mooie plannen. Helemaal wanneer ik vervolgens mijn handen uit de mouwen mag steken om ze te realiseren. Juist op dat snijvlak ligt mij kracht. Kortom van creatief en gefundeerd idee tot concreet resultaat met meerwaarde voor jou en jouw onderneming.
Analytisch denken
80%
Conceptontwikkeling
90%
Merkbeleving
95%
Adviesvaardigheden
70%
Ontwerpen
75%
/ kosten
Helder over afspraken
Ik houd me graag bezig met het creatieve en communicatieve deel van de opdracht. Omdat alle projecten maatwerk zijn is het helaas niet mogelijk om er een standaard prijskaartje aan te hangen. Daarom spreek ik graag persoonlijk met je af om de opdracht te bespreken en afspraken te maken over het vervolgtraject. Na dit gesprek ontvang je een  vrijblijvende offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
/ over lotte
Meer dan 10 jaar werkevering
Ik ben Lotte Nijkamp, een enthousiaste jonge vrouw een flinke dosis ervaring in de communicatie, merkbeleving en het creëren van creatieve concepten. Sinds begin 2015 ben ik zelfstandig ondernemer bij woanderlust. Met woanderlust creëer ik (merk)beleving voor ondernemende organisaties waardoor doelgroepen geprikkeld worden en organisaties beter presteren.